Hallon är här på besök

Min älskade prinsessa är hos oss på besök i 6 dagar medan nya matte Mia är i London, och ingen är gladare än jag att få kramas med min fina Hallon igen.

Hon flyttade ifrån oss för några månader sedan, då jag inte riktigt visste vad som orsakade att hon verkade så deprimerad så vi tog beslutet att hon kanske behöver få vila upp sig och vara utan andra fertila katter som bråkar med henne (bus och stoj) så jag hittade världens bästa Mia bara 20 minuter bort ifrån mig som gärna ville hjälpa till.

Efter ca en månad att ha bott där så började jag göra lite egna djupare sökningar efter detta problem som gjorde att hon var så låg utan att tappa aptit eller ha feber osv, och hittade något som hette tarminvagination och ringde veterinär asap för att boka in en tid. Och visst visade det sig att det var precis detta som var problemet, så det blev operation redan dagen efter och de tog bort 25cm tarm som trätt upp sig på sig själv.

Dagen efter operationen så var hon lika pigg och glad som den Hallon jag känner igen, så det var uppenbart att detta var problemet. Inte en enda veterinär nämnde detta för mig under alla de månader som jag försökte få hjälp, jag trodde att hon mest var trött på ungarna och behövde vila. Jag önskar jag kommit på detta tidigare, men är glad att vi iallafall hittade på det tillslut. Hon är nu kastrerad och kommer bo med Mia i resten av sitt liv, med lite semester här då och då 😀 Hallon är en social tjej så hon kommer högst troligast behöva en kattkompis i framtiden, men vi får se hur och när (och vem) det kan tänkas bli 🙂

Photo 2015-04-26 05 57 36 Photo 2015-04-27 10 51 59 Photo 2015-04-27 10 53 28 Photo 2015-04-27 10 57 04

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *