Brownie och jag tar oss an social media

Idag är det Fredag, vilket betyder att det är min enda lediga dag på veckan. Jag försöker då att inte tänka jobb och pyssla med lite annat skoj hemma eller åka nånstans.

Imorse tog jag emot en leverans av en kattmat som heter Natures Peak. Jag tänkte jag skulle testa den pga sitt bra innehåll. Kanel smakade gärna till frukosten men till lunch så var det inget annat än råa köttbitar som gällde. Ser fram emot att få testa den lite och se om det kan vara något att utfodra kommande kattungar med.

Brownie och jag sitter i sängen och försöker uppdatera våra sociala medier lite idag, det tar lite tid för jag finner mig själv med ansiktet i hans mage mer än fingrarna på tagenterna 😀 haha

Photo 2015-05-08 16 00 49

Delta i diskussionen

  1. Hej Muffinmamma,

    Jag ätit Royal Canin torrfoder plus Bozita blötmat sedan jag var kattunge. Är den här Natures Peak nyttigare än Royal Canin? Kan hända att jag vägrar äta den för det smakar konstigt men jag kan be mina människor att blanda ihop dem i alla fall 😉 Några andra varumärke som du tycker är bra? Tack på förhand!

    Ha det så gott!

    1. Hej Whisky! Om man ska jämföra innehållen så är det mycket bättre, men det kan vara svårt att bara byta så jag tycker absolut du ska be dina människor att blanda i en tesked om dagen i några dagar och sen öka på mängden ny mat och minska den gamla maten, så att din mage inte blir så orolig 🙂 Att du äter Bozita är ju kanon! Fortsätt med det! Mjau funkar också bra och det kan vara mer tillgängligt än Bozita då det bl a säljs i mataffärer. Lycka till!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *