Kanel kanske väntar smått igen

Min underbara padda Kanel är eventuellt dräktig <3 Jag tog beslutet att para henne några månader innan det var tänkt först, dels pga att hon återhämtade sig så fort så hon har löpt många gånger redan men även för att den tilltänkta hanen kanske kommer kastreras snart.

Kanel återhämtade sig så fort eftersom Hallon tog över ansvaret för alla ungarna, inklusive Kanels ungar i början på året, så Kanel gled lite på en räkmacka där. Så då jag inte är bekväm med att sätta sån ung hona på p-piller under längre tid så fick det bli så 🙂
Jag skulle dock aldrig para en hona som inte är redo för det, fysiskt och mentalt – detta är mycket viktigt för mig.

Denna gång är det med en utomstående hane och jag hoppas på att spara en hane av den kombinationen, men blir det även en lovande hona så håller jag nog kvar henne ett tag och ser vart det för oss 🙂

Photo 2015-05-08 04 29 07_2 Photo 2015-05-08 04 28 53_2 Photo 2015-05-08 04 28 48_2

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *