Vi provar en foderautomat

Ibland så dyker det upp tillfällen då man kan behöva dela upp matgiven över hela dagen, men inte har möjlighet att vara hemma för att ge katten mat så ofta. Hallon som blev opererad nyligen skulle få mindre mängd mat, fler gånger om dagen och det var väldigt svårt.

Photo 2015-04-29 15 41 13_2 Photo 2015-04-29 15 42 41_2

Så jag tänkte att vi måste testa en foderautomat så att Hallon även kan få mat en gång på natten, då hon har börjat visa tendenser att vara lite ensam och rastlös så hon väcker Mia väldigt tidigt på morgonen.

Den var väldigt enkel att förstå, när man väl förstod 🙂 Enkel att ändra programmen och jättebra att man kan lägga lite is eller kallt vatten i en behållare ovanför för att hålla ev. blötmat lite sval (perfekt på sommaren)
Man kan välja att automaten ska ge upp till 4 matgivor om dagen och vill man fortsätta så går programmet om igen dag efter dag, man bara fyller på och tar upp och diskar rent utan att stänga av den.
Denna automat kommer ifrån Supercat.se och om du köper en sån, så rekommenderar jag att du passar på att köpa en kattmyntafilt som mina kissar blev helt galen av 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *