Kanel, dag 46 i dräktigheten

Älskade lilla tjockisen är dräktig i vecka 7 av 9 och hon mår så otroligt bra som dräktig. Hormonerna som sprids i kroppen när en katt är dräktig gör väldigt gott för dom och Kanel njuter som sjutton just nu. Hon är gosigare med mig än hon nånsin varit och magen henne är gigantisk även denna gång.

Jag gjorde ett dräktighetstest på henne när hon var ca 3-4 veckor in och det var mest för att ha testat det då jag får lite frågor om detta ifrån utlandet där det används flitigare än i Sverige. Jag vill kunna svara på hur det går till och ser ut så jag har gjort ett test på en katt som inte var dräktig och ett test på dräktig hona.

Såhär ser det ut när provsvaret är positivt
Photo 2015-05-20 18 48 03

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *