Jag ska studera en okänd katt :)

Kattstudierna går vidare och denna gång är en av uppgifterna att jag ska studera en katt som inte är min egen, under några dagar och skriva en uppsats om beteendet jag bevittnar. Hur katten beter sig med familjen vid olika tillfällen, och vilka slutsatser jag drar av det jag ser.

Jag har valt att studera Indigo, en av Muffin och Hallons kattungar som bor i huset bredvid. Det ger min en chans att lära känna honom lite bättre också 🙂 Väldigt intressant att studera en katt.

Indigo är verkligen en blandning av sin far och mor, när han busar så är han smått galen precis som mamma Hallon och helt plötsligt kan han lägga sig och bara vända upp magen i vädret och tycka att man ska klappa han på magen 😀 Underbara unge!

Här ligger pappa Muffin och hjälper mig med studierna
Photo 2015-05-12 17 57 05

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *