Dags att göra lite godis

Eller ja….inte godis direkt, utan snarare mat i godisform.

Jag köpte med mig lite strimlad kyckling, nötbitar och fläskkotlett hem så jag kunde göra lite godbitar i mindre format tills det är dags för de små att få smaka lite. Normalt gör jag dessa i stora bitar för att katterna ska få borsta tänderna ordentligt när de äter.

Det är väldigt behändigt att frysa ner köttbitar såhär just för att bitarna fryses för sig och det är lätt att förvara dom i burkar i frysen och bara ta upp nån bit då och då som lite mellanmål eller för att svalka ner kissarna lite. Då slipper man kladdet.

Kanel föredrar att äta sitt kött medan det är halvt fryst, och total vägrar äta upptinat just nu 🙂 Ge dock inte fryst kött till små magar, de är lite känsliga för sånt.

Photo-2015-06-28-12-52-39 Photo 2015-06-28 12 55 48 Photo 2015-06-28 13 07 43

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *