En kattuppfödares baksida

Ibland inser man vilken tur man har haft med problemfria kullar, och det är vad jag gör nu.

Imorse åkte jag in med 8 dagar gamla Rainy för han andades inte helt normalt, det var knappt så man såg det men jag har lärt mig dessa kattungar utan och innan i 8 dagar nu så jag såg direkt när det var något fel.

Vi åkte med honom direkt och de tittade på honom och kunde efter ett tag se vad jag menade som verkade fel. De kom fram till att han behöver lite hjälp med att andas så han fick läggas in. Så åkte vi hem igen med mamma Kanel och systrarna Windi och Dessi.

Kanel har gått fram och tillbaka här hemma hela dagen mellan bolådan och matat tjejerna tills de somnar, sen går hon ur och ropar och ropar och går till ytterdörren och krafsar. Hon saknar Rainy jättemycket och jag önskar verkligen jag kunde berätta för henne vad som händer.

På eftermiddagen ringde dom mig ifrån Bagarmossen och berättade att de kunde höra något på hans högra lunga och det är troligtvis en lunginflammation han fått, så de har satt igång en behandling nu som jag hoppas han svarar på. Om han är bättre imorgon så ska jag åka och hämta honom och fortsätta behandlingen hemma. Om han blir sämre så kanske jag kommer att behöva ta ett svårt beslut…

Nu håller vi tummarna för att det går åt rätt håll, Rainy är en väldigt stor och stark pojke så jag tror det kan gå vägen <3

Photo-2015-07-01-12-16-08 Photo 2015-07-01 12 15 47 Photo-2015-07-01-13-05-48

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *