Northern Rain är nu i katthimlen </3

Tyvärr fick jag dåliga nyheter av veterinären igår ang Rainy som blev inlagd, han hade blivit bättre under natten och på morgonen, men efter lunch så hade han blivit värre än när jag lämnade in honom och han tycktes kämpa hårt nu för att kunna andas även med syrgasen. Beslutet var lätt att ta för hans skull, men det är det svåraste jag gjort i hela mitt liv.

Vilken hemsk dag det var igår, jag orkar inte ens tänka på det och när jag tittar på bilderna på Rainy så gör det så fysiskt ont i hjärtat.

Northern Rain blev 9 dagar gammal och vi är väldigt glada över de dagar vi fick ha honom hos oss <3 Godnatt älskade Rainy

DSC_7456 DSC_7452 DSC_7454 DSC_7462 DSC_7502 DSC_7546

Delta i diskussionen

  1. Nej! så hemskt tråkigt att han inte klarade sig 🙁
    Förstår att du är ledsen……….många kramar <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *