Windi Mountain – Min hemmagjorda kissemiss :)

Windi, som även kallas för MoMo här hemma, är min första katt som jag sparar ur egen uppfödning vilket jag tycker är otroligt spännande. Jag har fött fram henne, och sett henne växa upp, format henne till den underbara individ hon är och får förhoppningsvis se hennes bäbisar födas fram här hemma i framtiden <3

Om sanningen ska fram, så har jag varit väldigt avundsjuk på de underbara familjer som har köpt kattunge av mig. Jag följer dom i sina nya hem och ser vad mysiga dom är, sociala och väluppfostrade. Jag ville så gärna själv ha en sådan och ville ibland vara köpare istället för ”säljare” 🙂

Så passade det sig att spara lilla MoMo och jag är så glad för det!
DSC_4527 DSC_4525 DSC_4954 DSC_4964 DSC_4550

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *