En eftermiddag hos veterinären

Igår fick jag åka in akut med Muffin till veterinär då han fått en klo i ögat (klo-skiva) efter ett bråk med Brownie. Normalt när jag har killarna ihop så har jag alltid koll på dom ifall det sker ett missförstånd så hinner jag blåsa av det i tid, men nu pratade jag i telefon och blev lite avledd så jag missade det.

Muffin, jag och bästa vännen Katarina (@katoxe på Instagram) åkte in akut till veterinären eftersom ögonskador är väldigt allvarligt på katt, det kan snabbt gå utför.
När vi kom fram så fick Muffin komma ut och sitta i mitt knä medan vi väntade, han är helt underbar hos veterinären, alltid jättegosig med mig 🙂

Photo-26-02-16-15-33-33 Photo-26-02-16-15-06-50

Vi fick komma in på ett rum och de tittade på honom och efter lite tester så såg man att ögat inte hade tagit direkt skada av detta, bara hinnan där klon satt. Muffin hade ont där så man beslutade att söva honom och ta bort klon när han sov, då hittade man ett litet märke på hornhinnan som var ytligt, men de gav oss antibiotika och ögondroppar som jag ska ge en kort tid för att förhindra problem med den lilla skadan.

Sen fick han vakna upp och vi åkte hem på kvällen igen.
Precis som varje gång jag är hos veterinären så är jag SÅ TACKSAM(!!) för Agria försäkring. Denna gång hade jag inte kunnat betala mina sista räkningar om det inte vore för den <3

Photo-26-02-16-18-05-26 Photo-26-02-16-16-22-53 Photo-26-02-16-17-48-25 Photo-26-02-16-18-03-23

Muffin kaaanske blir en aning bortskämd under en dag eller fem nu 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *