Testar kattsanden Cattia

Efter att ha läst så otroligt många positiva saker om kattsanden Cattia så har jag bestämt mig för att testa den. Jag som städar och byter sand ofta vill gärna inte ha en svindyr sand bara för att den kan täcka lukten till 100%, det hinner ofta inte bli att lukta hos oss just för att jag rensar fort.

Så därför fokuserar jag på en sand som är billigare men som ändå gör jobbet. Den sand jag kör med nu är inte helt lättillgänglig för mig att köpa, så det är även därför jag vill prova denna då den finns i mataffärer.
Jag köper normalt ca 100 liter åt gången och har på lager för att slippa köpa ofta.

Cattia finns även på bl a Mathem.se så man kan beställa hem det till dörren.

Jag har bara precis börjat testa den, men än så länge gillar jag den. Klumparna är riktigt hållbara och täcker otroligt bra.

Photo-23-05-16-19-20-37

Photo-28-05-16-12-19-40 Photo 24-05-16 19 22 41

 

Delta i diskussionen

  1. Jag har Cattia Springfresh som är lika bra som Cattias övriga produkter men doftar av lavendel! Och klumpar sej bra när katten kissat i den! Bara att skyffla bort! Och kattkacket lyfter man lätt bort med spade!

  2. Har haft katt i många år. Efter att har provat olika, några väldigt dyra då testade jag Cattia kattsand, är så jätte nöjd med denna sand. Använder den gröna paket billig och super bra. Synd bara att jag inte hittar att beställa hem.

  3. Hej! Jag, har cattia kattsand och har haft den i många år till mina kissar! Och, den är jättebra! Det, jag är orolig över är att det kommer spindlar från påsen och är orolig om dem kan skada min katt? Vore, tacksam för svar var, sanden kommer ifrån och hur ni hanterar den! Det, har hänt flera gånger, då därför min fråga! Mvh, Elisabeth Bohlin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *