Delta i diskussionen

  1. Hej! Varmt tack för all härlig inspiration. Det är första gången jag är här på din blogg men inte sista. Jag följer dig o dina underbara katter på Instagram och det bereder mig sån glädje. Är själv passionerat förtjust i katter o har haft katt större delen av mitt liv sedan sju års ålder. Siames, perser och fyra s k ”bondkatter” – alla lika kära för mig. Nu har jag Liza o hennes dotter Sigrid’, hittekatter från en organisation i Malmö. Jag bor i Landskrona. Mina små damer börjar bli till åren komna men jag hoppas på ett långt o friskt liv för dem. Mitt intresse för ragdoll har väckts bl à genom din förtjänst och jag kan tänka mig att en framtida katt/er blir av denna ras. Ett hem är inget riktigt hem utan katt, enligt mig. Det har varit extra kul att följa bebiskatterna. Nu är det bara Mango kvar. Än en gång varmt tack för all härlig inspiration o glädje o för de många gånger humoristiska kommentarerna. Kram fr Landskrona

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *