Jag tipsar om Instagram-knepen

Förra veckan kunde man läsa om oss och våran framgång på Instagram i Ica Kuriren, där jag tipsade om hur man lyckas på Instagram. Jag tänkte jag skulle citera lite här så att ni kan ta del av det också 🙂

Hur lyckas man med sitt kattinstagram?
Det man behöver göra är att nå ut till en bred bas följare, så man behöver tänka lite på att inte isolera vissa människogrupper. Åsikter kan man ha, men dela inte med dig av dem på ditt offentliga kattinstagram.

Använd rätt taggar, var vill du synas? Om du visar bilder på katter av en viss ras så kan du använda #katter #cats #perser #persian om du exempelvis har perserkatter.
Du får inte fler likes eller följare för att du har fler taggar, det du vinner på är att efter varje bild du postar så klickar du på en eller vissa av dina taggar och själv gillar ett antal bilder per tagg, då har du visat dig för några med samma intresse som du och om du då har ett intressant flöde i ditt konto så vinner du både likes och följare för varje gång du upprepar detta.

Photo-09-08-16-13-49-59 Photo-09-08-16-13-49-12

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *