Kommer det bäbisar snart eller???!

Nu börjar jag bli otålig, för jag har ingen aning om MoMo faktiskt är dräktig eller inte. Mycket tyder på att hon inte är det, men jag vill ändå kunna vara lite förberedd ifall det plötsligt kommer en bäbis i slutet av Mars.

MoMo

Cookie däremot har jag alla förväntningar på nu för jag vet att hon blev parad ordentligt. Hon har redan nu efter 4 veckor börjat gå upp i vikt och man ser även de tydliga tecknen på hennes bröstvårtor som är rödare nu.
Cookie beräknas föda omkring mitten på April och innan dess måste vi kattunge-säkra vårt nya hem. Jag har ju bl a en trapp nu som måste blockeras tills kattungarna är redo att börja rymma ifrån hagen 🙂

Jag är såååååååååååååååååå sugen på att ha bäbisar igen nu!!

Cookie

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *