TÄVLING med tänder i fokus! (FÖRLÄNGT SLUTDATUM)

Äntligen har det blivit dags att tävla igen, och denna gång tänkte jag att vi skulle ha fokus på tandvård som är så otroligt viktigt när det kommer till katter, men tyvärr något man glömmer bort eller tycker är svårt.
Se video längre ned i inlägget där jag borstar tänderna på Muffin.

I samarbete med VetZoo.se så tävlar vi ut 3st tandvårdskit innehållande:

För att vara med och tävla så behöver du bara svara på frågan:
HUR MÅNGA TÄNDER HAR EN FRISK FULLVUXEN KATT?
Svara i kommenterarna nedan och ange din mailadress så du kan bli kontaktad om du vinner!

Tisdag den 31:a Oktober avslutas tävlingen och 3 vinnare annonseras Onsdag den 1:a November

Att borsta tänderna på en katt är inte helt lätt, men jag måste säga att denna tandborste som är dubbel är supersmart och det är även bra att skaftet är långt så man kan hålla undan fingrar ifrån kattens mun.
Se här hur vi testar detta på Muffin, och notera att det måste inte gå bra ifrån första gången, det är viktigt att göra detta till en positiv upplevelse för katten för att du ska kunna fortsätta, så börja med att visa borsten och kanske klia lite runt omkring munnen.

 

Delta i diskussionen

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *