FULL FRYS!

Bästa känslan i världen när kattmaten är påfylld. Okej, kattsand är också bra härligt att ha påfyllt ordentligt, men kattmaten. KATTMATEN!

Som vi alla lärt oss nu så handlar jag aldrig kattmat för en vecka framåt, inte egentligen heller för en månad utan hellre 2 månader *smile*

Denna gång fylldes frysen med rå köttmix ifrån VOM. Jag kommer att börja ge dom det nu varje dag istället för bara ibland och redan efter att ha gett dom mer kontinuerligt ett tag så känner man på lukten av avföringen att det gör skillnad 😀
Jag blev så himla glad när jag såg att VetZoo.se hade ändrat så man inte längre måste köpa så många korvar för att få handla dom, nu är minimum 29st och det är ingenting för mig som gillar att handla mycket i stöten =P

Jag gillar min köttkvarn men nu ska den få vila lite, och katterna verkar gilla denna köpta mat mer än mina senaste egna mixar (LOL)

Vuxna och bäbisar får detta nu varje kväll och annat till frukost och lunch.

Delta i diskussionen

 1. Hej Josephine!
  Vill börja med att tacka för denna super blogg och en lika underbar instagram.

  Lite nyfiken på hur du utfodrar dina katter, kör du bara på vom eller blötmat också? Har katterna fasta måltider? Hur ser i så fall fördelningen ut under en dag?

  1. Hej Fanny! Tack så mycket för dina fina ord, det värmer att höra <3
   Mina katter får Bozita blandat med Porta 21 varje morgon (ca 2/3 Bozita och 1/3 Porta 21) den blandningen har gjort att dom inte tröttnat på Bozitan ALLS under nästan ett år nu, annars får de perioder då de tröttnar lite.
   Som lunch och middag får de VOM Kattemat som jag då och då blandar ner lite större köttbitar i för att rensa deras tänder lite extra. Det är inte alltid jag ger lunch, mest när jag har kattungar. Annars ger jag i stort sett bara en gång på morgonen och en gång på kvällen. Jag är stenhård på att ha fasta måltider, det är så katter bör utfodras 🙂

   Titta gärna in och chatta om kattmat med mig på Söndagar mellan 18-20 på http://www.catwhisperer.se

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *