5 fluffiga tomtenissar

Jag fick lite tid över på dan före dan så jag tyckte det var dags för en julig bild på kattungarna.

Nästa år kommer jag att fokusera lite mer på min fotografering och hoppas på att kunna byta upp mig till en nyare modell av kamera som kan producera lite mer av det som efterfrågas nu för tiden. Den kameran jag använder nu finns inte ens med i kameralistorna längre 😀 så gammal är den.

Jag börjar lite smått att fundera på om jag ska lyckas få till lite online fotokurser för de som vill kunna lära sig knepen för att ta lite fina bilder på sina katter där hemma, är det något som kan vara intressant?
Det är såklart bra att veta intresset men jag har ingen direkt plan för det ännu, måste fundera på hur det ska gå till och lite så 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *