Nytt år – ny kamera!

Okej min titel fick det att låta som att jag köper ny kamera varje år, men sanningen är att jag verkligen inte gillar att köpa ny teknik. Jag hittar nåt jag gillar och sen håller jag mig till det. Den senaste kameran som var en Nikon D7000 hann t o m gå ur sortimentet hos Nikon innan jag bytte upp mig.

Jag kommer att satsa lite mer på min fotografering i år så det kändes rätt att hänga med i tekniken lite, det blev en Nikon D7500 och jag håller hårt vid mitt älskade objektiv Tamron 17-50mm, 2,8 som fortfarande levererar de skarpaste bilder jag nånsin fotat.

Självklart är det KATTER jag kommer fota som vanligt *lol* och jag har även planer på att se över möjligheterna att hålla i distanskurser med fokus på hur du fotograferar dina katter (igen – såklart!) och jag tänkte även dela med mig av mina tips och trix!

Denna kamera har en vinkelbar skärm, vilket jag inte inte tänkte så mycket på när jag köpte den men som kattfotograf så är det ju helt fantastiskt underbart!! Jag testade lite igår kväll att ha lite daggmaskperspektiv på mina bilder, alltså när man vanligtvis ligger på golvet och kravlar för att se i sökaren eller på skärmen, men nu kunde jag sitta upp bekvämt och bara titta rakt ner på skärmen.

Jag är supernöjd och har bara haft kameran i mindre än en vecka 😀

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *