Grattis på 5-års dagen, min första kull


Mamma Thea med bäbisarna Nevada, Darien, Midas, Avalon, Thyme, Megisto och Montana

Idag för 5 år sedan föddes min absolut första kull kattungar under mitt stamnamn SE*Fjärilflickans och det var av rasen Norsk Skogkatt.

Jag var så otroligt nervös och förväntansfull. Jag hade tittat på youtubevideos med kattungefödsel och läst och läst och läst vad jag hade att vänta mig. Skulle jag klara av det? Skulle jag tycka att det var så äckligt så att jag inte ens ville se det? Många tankar flög runt i huvudet under den dagen.

Det blev 7 underbara bäbisar och jag fick kämpa lite med nummer 6 för att få han att andas normalt. Jag blev matad med äppelklyftor av min vän Mimmi för att få mer energi att fortsätta kämpa med den lille i nästan 2 timmar. Men vi klarade det tillsammans, Thyme och jag. <3

Denna kull blev även en bok som jag donerade mitt arbete till, och som sedan dess har sålts i hela världen och mättat magarna hos hemlösa katter. Här finns boken att förhandstitta på och köpa

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *