Ibland brister det bara

Jag hade precis ätit middag och satt och scrollade lite på Facebook och dyker på ett kattforum där en orolig matte skriver om sin katt som plötsligt hade fått svårt att andas. Hos veterinären säger de att hon har svår lunginflammation och hon undrar i forumet om hennes kisse kommer att överleva detta.

Jag passar på att skriva min egen erfarenhet om när Muffin för några år sedan fick precis samma symptom och kunde inte andas genom nosen alls nästan. Vi åkte in med honom och han fick läggas in under ca 1 vecka, jag hälsade på honom vid två tillfällen under denna tid, och vi var båda så otroligt glada att se varandra.

Medan jag sitter och skriver min historia för att göra henne lite gladare, så ser jag hennes nästa kommentar. ”Hon dog nu”

Det brast för mig, jag sitter fortfarande och kan inte sluta gråta. Jag är fruktansvärt känslig för sånt här och nu satt jag mitt uppe i mina egna minnen och kunde bara tänka hur det hade varit om jag hade förlorat Muffin då.

Sov gott du fina kissen.

Delta i diskussionen

  1. Ja, fy. Jag såg också det inlägget. Jag har så otroligt svårt att förlika mig med att jag en dag ska ta farväl av mina katter, Enzo & Chanel (ragdolls). Vidrigt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *