Fina ord som värmer

Då och då ramlar det in väldigt fina meddelanden i mina inkorgar på nätet, och jag tänkte jag skulle visa några av dom som inkommit nyligen på mitt Instagramkonto. Sammanlagt kommer det minst ett sånt i veckan, men oftast ifrån länder utanför Sverige.

Dessa är dock ifrån Svenska följare som gjorde mig jätteglad med sina meddelanden.

Jag har nyss öppnat en ny Facebooksida där jag kommer att fokusera på ämnet katt i Svensk text och med samarbeten här inom Sverige. Det är ibland skönt att kunna diskutera på sitt eget språk, vilket jag sällan har möjligheten att göra i mina största sociala medier.
Där är det även lättare att nå er när jag skrivit om nåt spännande här i bloggen! 😀

Följ oss gärna här: Fjärilflickans Sverige

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *