Grattis Cookie på 3års-dagen!

Då var det dags igen, men denna gånger för Cookie som fyller 3 år idag 🙂

Min älskade lilla mjukis. Hon var inte alls planerad då jag köpte henne utan hon dök upp i mitt nyhetsflöde på Facebook och min mage slog volter när jag såg henne, men då jag inte letade hona så lät jag det bara vara.
Sen dök hon upp i mitt flöde igen och känslan i magen kom tillbaka. Det hände en gång till och då valde jag att bara skriva till uppfödaren (som jag tidigare köpt Muffin av och vi hade blivit goda vänner) hur jag kände för lilla Cookie, eller Lorette som hon heter i stamtavlan. Då säger uppfödaren att Cookie är den enda som fortfarande är obokad.
ETT TECKEN!!

Det är så typiskt mig, när jag ser ett tecken så tror jag att det står skriver i stjärnorna så jag måste genomföra det. Sagt och gjort så var Cookie bokad och snart påväg till Sverige ifrån Spanien. Bästa hoppsan-hejsan jag har gjort 😀

Cookie är den jag brukar kalla för att hon aldrig är ledsen, hon är så glad i allt hur stort eller litet det än är, så otroligt tacksam och har nära till gos och spinn. Jag älskar denna katt så enormt mycket. Tack Cookie för att du är du <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *