Vi letar hus!

Japp. Nu har det blivit dags att börja titta på riktigt efter vårt framtida boende.
Vi har redan varit och kikat på några hus och börjar liksom lära oss hur detta funkar nu och vad vi båda vill ha.

Det blir iallafall Örebro fast utåt lite, vi vill inte ha något nytt nära stan utan nu ska vi utåt där katter och barn kan springa fritt utan att oroa sig.

Vi har sett ett hus som är såååååå underbart! Det ska strax ut på marknaden och vi är oroliga över att vi inte kommer kunna få det, men det vore på så många sätt perfekt för oss. Det ligger i Hovsta.

Det jag vill är att kunna utöka mina verksamheter, både min e-handel och mina konsultverksamheter men det vore också roligt att kunna ta upp kattfotograferingen igen, det saknar jag varje dag.

Nån som känner en vettig mäklare i Örebro? Jag som har så svårt att lite på människor har lite svårt med just mäklare då vi är köpare.
Får man utlova en kattunge i belöning för den som förmedlar kontakten som sen ger oss vårt hus?? *LOL*

Kram på er! (Alla tips är välkomna)

Delta i diskussionen

  1. Ett tips är att lämna ett bud innan budgivningen och visningarna börjat. Så gjorde brorsan när han köpte sitt hus. Det startade på 2,5 miljoner så han la ett bud på 3 miljoner direkt det kom ut och säljaren tog det för de slapp ju visningar och huset blev ju sålt snabbare. Ska man sälja är det enklast att använda samma mäklare som man köper av. Under förutsättning att det känns bra såklart.

    1. Det är lite så vi också vill göra men hur 17 får man till den effekten när huset har utgångspris som är vårt tak – MEN efter besiktning så är det nog inte på utgångs det kommer börja. Då tänker vi, okej 2,3 start och vi vill då panga till med 2,6 – MEN (igen) utgång är 2,9 =/ Såååååå snurrigt!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *