Suprelorin chip på Muffin igen

Igår bar det av till veterinärkliniken Anima här i Örebro för att sätta ett nytt ”kastreringschip” på Muffin. Nästa planerade parning jag har med han är först när Nira är mogen och klar för avel så nu ska han få vila lite tänkte jag.

På Anima sätter dom chippet vid naveln och kan göra ett försök att plocka ut det innan verkningstiden gått ut, men man vet aldrig.

När jag satte chip på Brownie hos annan veterinär så satte dom i låret för att kunna plocka ut igen, men enligt Anima så ska det funka bra även vid naveln.

Delta i diskussionen

  1. Hej på er! Och tack för fin blogg… En liten fråga ang. Suprelorin, hur länge verkade det på din hankatt? mvh. Marie

    1. Hej Marie! Tack så mycket för dina fina ord <3 Jag har satt suprelorin på två hankatter och det har hållit 1 år på ena och lite kortare på andra om jag inte minns fel. På han som det höll längre på så var han VÄLDIGT fertil men blev otroligt lugn med chippet. Dock slutade han inte strila helt men iallafall säkert 75% mindre 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *