Blottar mig lite…

Eftersom jag nyligen har öppnat mig lite mer på Instagram så tänkte jag att jag ska göra det för bloggens läsare också.

I ca 15 år nu har jag levt med olika nivåer av ångest. De första 11-12 åren hade jag ingen aning om att det var det jag drabbats av, jag bara trodde att det var fel på mig som person. Att jag var svag som bara inte klarade vanliga saker.
Först för några år sedan när jag fick svårt att andas så fick jag det diagnostiserat och har sedan dess knutit ihop årens alla lösa trådar.

Under åren 2004-2006 så led jag av svår panikångest och social fobi som gjorde att jag inte kunde göra nåt så enkelt som att handla i en mataffär, åka bil, möta människor på en cykelväg. Dessa två år var de längsta åren i mitt liv, men det var faktiskt även under den tiden som jag sen startade mitt företag som jag idag haft i 12 år.

Hur som..
Ångest och panikångest har varit min vardag i halva mitt liv och i hela mitt vuxna liv. När jag flyttade till Örebro förra året så började jag även att gå till en kurator som har hjälpt mig på vägen till att lära mig om min egen svårighet och hitta verktyg som funkar för mig.

Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur jag har haft det, men jag ville bara berätta detta så jag nog kommer öppna mig lite mer och skriva av mig lite när jag har mina dagar. Vet att många av mina följare/läsare lider av samma sak och det är ibland skönt att få läsa andras erfarenhet och historier.

Tack för att du läste detta, det betyder mycket för mig.

Delta i diskussionen

  1. Finaste du. Du ger så mycket av dig själv, det är nästan som att jag känner dig fast vi aldrig har träffats. Dina bilder och inlägg både här och på Instagram är mina höjdpunkter på dagen. Älskar att följa dig och dina underbara familjemedlemmar. Har följt dig sedan du startade bloggen på Agria, eftersom jag har min fine Norrman försäkrad där, sen hittade jag Instagram. Önskar dig och din familje all lycka i det nya huset, kramar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *