Det lilla pipet som sa ”släpp in mig!”

Som uppfödare så är man hela tiden lite på spänn när kattungarna är vakna. Om man ska tvätta i tvättmaskinen så trippelkollar man innan man stänger luckan osv.

I morse satt vi ute på altan och drack kaffe och hade dörren öppen så de katter och kattungar som ville fick komma ut och leka i gräset. När det var dags att gå in så ropade jag och lockade och en hel skock katter i alla åldrar kom springandes.
Två stannade kvar i gräset så jag plockade upp dom i famnen och gick runt och letade för att se om det fanns nån mer kvar, och det fanns det inte – trodde jag ja!

Jag stängde och låste dörren, gick iväg och började jobba och efter nån minut hörde jag ett ynkligt gnyende så jag stannade upp för att lyssna och försöka höra om det kom ifrån nedervåningen där jag var, eller om det var där uppe.

Jag vänder mig om emot hallen och ser ca 11 katter titta emot dörren och lilla smala fönstret bredvid dörren så jag mer eller mindre kastar mig på låset och öppnar dörren, där står lilla Neon och vill ju också komma in.

Vanligtvis räknar jag in alla 9 flera gånger om dagen och såhär kan det gå när man tycker att man ”har på känn” att det var alla som kom in 🙂

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *