Forum på internet – katt vs byggnadsvård

Det är ingen hemlighet att man kliver i kvicksand när man startar en tråd i ett internet forum idag. Kattforumen som finns på bl a Facebook är bland de värsta när det kommer till ödmjukhet men jag misstänker att detta pågår inom alla intressen.

Jag trodde att jag hade sett allt, men det var innan jag bestämde mig för att fråga om råd i ett byggnadsvårdsforum på Facebook.
MAKEN TILL låg nivå bland de som verkade tro att de låg på en hög nivå.

Jag frågade om de golvsprickor/glipor vi har i vårt nya hus och eftersom jag redan vet att jag lever ett liv där det hamnar mycket avföring och diverse kattkropps-vätskor på golvet i perioder så vill jag gärna ha en plan ifrån dag 1 hur jag ska minska riskerna för att det lägger sig i springor och lukten tar över hela rum.
(såna golv i nästan hela huset på två våningar, inte möjlighet att lägga nytt golv överallt efter inflytt, avgränsning kommer göras men inte hållbart i 13 veckor osv)

Det jag inte visste var dock att jag då inte förtjänar att äga hus…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *