Slutet på en era

För de som vet att jag är smal så är det nog svårt att förstå när jag säger att jag just nu är så slut så jag ligger och skriver i bloggen i sängen med laptopen på magen och tar hjälp av en kudde för att få rätt vinkel på den – som en tjockis!

Hur som, jag ska försöka att sammanfatta vad som händer just nu:

Idag tog en era slut…Muffin och Kanel är nu kastrerade och ser fram emot ett liv som soffpotatisar (okej, det fortsätter lite på samma sätt som innan alltså)

Utöver detta så flyttar vi till huset på Fredag men jag lämnar kvar mitt jobb i lägenheten för att flytta det nästa helg och kommer åka tillbaka och jobba nästa vecka och då även packa det sista vi lämnar nu efter Fredag.

Vi är båda så förväntansfulla och så glada över denna flytt, men jisses vad stressigt det har varit de senaste två veckorna med allt som ska göras inför flytt.
Tack och lov fick vi goda besked idag om att nästa hyresgäst tar över tidigare så vi slipper dubbel ”hyra” helt och hållet, och slipper även flyttstädningen.

Jag vill och kommer att uppdatera så gott jag kan under flytten och när vi är på plats, förhoppningsvis funkar internet som jag beställt bra där ute men eventuellt blir det lite glest med inlägg under Augusti, men följ oss på Instagram för dagliga uppdateringar 🙂 (@fjarilflickans)

Och så är det varmt…… =(

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *