Plötsligt låg en kattunge i Cookies famn!

3 September omkring tolvslaget slog rekordet på konstigaste kväll på länge.

Jag och Stefan sitter och tittar på Arga Snickaren och käkar lite kvällsmat efter en lång dag i trädgården. När jag kliver ur soffan och står vid klösmöbeln intill för att se varför Cookie ligger inne i grottan så ser jag att hon slickar sig själv vid könet och det är blod där. Direkt reagerar jag och tänker hur hon har gjort illa sig så jag börjar och ska titta närmare men då plötsligt ploppar en kattunge upp ibland mammas päls. Tvättad men fuktig fortfarande.

Vad i h……!??

Jag blir så otroligt chockad och får inte ur mig några ord men säger till Stefan att gå och titta i grottan och han blir lika chockad han.
Direkt börjar jag tänka 2 månader bakåt i tiden och hur detta har kunnat hänt men det måste ha varit i flyttkaoset och endast ett litet tjuvnyp för jag har ganska bra koll ändå på Muffin eftersom han alltid håller sig vid mig.

Så….vi har plötsligt en liten kattunge att ro om de nästkommande 3 månaderna! 😀
Att det bara är en gör mig precis ingenting för det är skönt med få ibland, men jag skulle vilja hitta ett sätt att ge denna lilla tjej lite fejksyskon att kravla ihop sig med.
Jag fick tips om att fylla en socka med lite ris och knyta så jag ska prova det, då kan man värma den ibland också.

Detta är så konstigt så jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *