Jag är inte så förtjust i katter

VA??

Vi fick besök i Torsdags av de tidigare ägarna till huset vi nyss köpt och i tröskeln säger jag att vi har många katter, är någon av er allergisk? Nej, svarar Barbro, men jag är inte så förtjust i katter.
Jag tar det som en utmaning! 😀

Jag har hört detta förr, många gånger. Man hör det ifrån pojkvänner/män till de som köper kattungar av mig och några månader senare kommer det roliga mail eller sms som visar att mannen fullkomligt ändrat sig om sitt tycke om katter.

Det hände även min goda vän Mimmi som inte direkt tyckte nånting om katter egentligen, hon visste att dom fanns men hade ingen direkt dragning till dom – tills hon besökte oss för första gången! Nu många år senare har hon två av mina katter och hennes arbetskamrater får höra historier om hennes katter på jobbet varje vecka (asgarv)

Vi har pratat om detta fenomen under åren och det Mimmi hade sett av katter innan var hos kompisar och då var det ofta huskatter som bara kom in och åt sen kanske sov på soffan eller gömde sig under en säng. Hos mig kom de fram och kelade och visade upp sina roliga personligheter och det var helt nytt för Mimmi så det dröjde inte länge innan hon var totalt kär i katterna hos mig.

Katter är underbara… <3

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *