Min älskade Kanel mår inte helt bra

Kanel, världens bästa kattmamma och min bästa vän. Hon har börjat visa extrema tecken på stress och det gick ganska fort när det väl började.

Kanel är kastrerad sedan några månader och sedan dess har det kommit lite tecken på att hon inte är helt glad i flocken, bl a så kissar hon på hallmattan och även andra ställen som i pannrummet där kattsandspåsarna står och även på kläder i tvättstugan.

Jag har gett henne Cystophan i lite över en vecka nu och kommer fortsätta med det för att se om det kan ge någon effekt. Det är just nu i inkörsperioden av det så jag ger dubbel dos i ca en vecka till.

Nu har jag även beställt hem Feliway Friends att plugga in i väggen på båda våningarna i huset och en veterinärstid är bokad till nästa vecka för att göra grundliga tester på henne ifall något annat står på i henne. Jag är så otroligt påläst i detta ämne så jag känner att jag har en bra plan för detta, men är det så att inget är fel så måste jag nog låta henne få flytta till ett hem som inte har så många katter. Hon är så otroligt lycklig när vi är själva hon och jag. Men just nu vill jag inte tänka på den framtiden utan nu vill jag bara göra allt jag kan för att hjälpa henne.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *