Kanel hos veterinären

Idag var det dags för Kanel och göra lite tester hos veterinären för att se om några värden ligger galet till som får henne att bete sig som hon gör med kisseriet just nu.

Veterinären kollade hennes vikt och tittade sedan i journalen för vad hon vägde när hon kastrerades för 2 månader sedan och det visar sig att Kanel har gått upp hela 1,2 kilo sedan dess!! WOW.

Hon kände på magen och sa att den är riktigt stor, jag sa att hon blir så efter varje måltid men det är vanligt för henne. Hon vart ändå orolig och sa att detta kan inte vara helt normalt och vi gick iväg för att kolla henne på ultraljud.

Veterinären tittade runt och vart så förvånad när hon insåg att magen inte alls har några fel, det är en glad och mätt mage. Förvånat går vi tillbaka in på rummet och en sköterska drar blod för att göra ett omfattande test på alla värden.

Veterinären kommer tillbaka in i rummet efter resultaten är klara och lika höga ögonbryn som innan så säger hon att allt ser perfekt ut, inte ens lite fel hittar hon.

Vi diskuterar lite och kommer fram till vad jag trott hela tiden, att detta är ett beteende och att Kanel eventuellt är stressad.

Det är skönt att höra att hon mår bra i övrigt, men mina planer fortsätter tills jag hittar vad som hjälper min älskade diva. (Mer om mina planer i ett separat inlägg)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *