Min dröm om att få hjälpa katter och kattägare

Jag minns inte längre hur längesen det var som denna dröm dök upp, men varje vecka när jag får nya små meddelanden om att råden jag gav för en tid sedan verkligen har gjort skillnad och att följa mitt liv har förändrat någons liv till det bättre, gör att det känns som att jag följer min dröm om att få hjälpa – både katter och kattägare.

Den ultimata drömmen har för mig varit att få jobba med beteenderådgivning och att denna rådgivning på nåt sätt ska hjälpa hemlösa katter i samma veva.
Det har legat i bakhuvudet och jag har avfärdat den som omöjlig, men jag känner att om jag kan hitta ett sätt att förverkliga detta så är det inte längre omöjligt. Men det är upp till mig att få till det.

Då och då dyker det upp nya chanser att förverkliga detta och nu är en sån tid. Min hjärna jobbar hårt FÖR ATT KNYTA (oj jösses, lilla Mina gick på tagenterna! Haha) ihop drömmar med verklighet och att få eventuella samarbetspartner att förstå min vision och passion.

Är jag naiv? Eller kan jag få det att funka tro?

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *