Lillasyster är nu 9 veckor och vaccinerad

Åh vad pinsamt…

I Onsdags hade vi en bokad tid hos en ny veterinär som jag inte varit hos tidigare, hon har sin praktik hemma och har bra rykte här och det är den närmsta veterinären för oss nu.
Efter att ha krånglat via mail för att få till en tid äntligen så bokades 9:00 i Onsdags och jag hade även en annan veterinärstid bokad dagen efter kl 10:00 på annan praktik.

Vi kliver upp på Onsdag morgon och tycker att vi hinner med en snabb kaffe innan vi ska åka sen säger Stefan ”Var det verkligen 10 vi skulle vara där idag?” och såklart blir man ju orolig när nån säger så. Jag kollar i kalendern och ser att vi (läs jag) har blandat ihop allt så vi sitter där hemma i köket 15 minuter efter vi borde ha varit där och softar med en kaffe 😀

Ilfart iväg och lillasyster säger inte ett pip i bilen, hon är helt cool. Vi kommer fram och det är ju så pinsamt. Jag är ju übernoga med tider och det är inte kul att detta händer som första intryck 🙁

Jag är iallafall jättenöjd än sålänge!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *