Nytt och spännande samarbete med Djurskyddet Sverige


Jag är såååååååååå ivrig att få berätta om detta!

Från och med idag på självaste Kattens Dag så inleds ett samarbete mellan mig och Djurskyddet Sverige.
När jag tog kontakt med Djurskyddet så var det för att se över möjligheterna att få öronmärka bidrag till just arbete för hemlösa katter. Jag har i många år bidragit på olika sätt till olika delar av världen, men jag vill här i Sverige ha ett och samma seriösa ställe dit mina insamlade pengar går, för att kunna följa framgångarna och dela med mig av det till er. Jag hoppas även på att få bli lite mer engagerad i lokalföreningarna i Sverige.
Läs mer om vårt samarbete här

Jag ska inte bli långrandig om detta, eller tigré som det ju heter på kattspråket. Men jag har en sista grej jag vill berätta och bjuda in er till för du kan faktiskt göra skillnad nu, idag. Här och nu!

För varje registrerad person i veterinärtjänsten FirstVet så skänks 25kr till min kampanj hos Djurskyddet och du betalar ingenting – men det är ändå tack vare dig som detta sker!
Pengarna doneras när du reggar dig via denna länk: FirstVet – en veterinär online

Är du redan reggad i appen? Det finns andra sätt du kan bidra om du skulle vilja det och det går bra att maila mig på josephine@josign.se för att prata mer om detta så kan jag förklara lite – eller så väljer du att skänka en gåva direkt via Swish (90 01 066) till Djurskyddet och märker din betalning med ”Josephine” så går pengarna till denna kampanj för hemlösa katter.
”Djurskyddet Sverige sparar och hanterar dina uppgifter enligt GDPR. Läs Djurskyddets integritetspolicy på djurskyddet.se”

Dela gärna länken till vänner och tänk vilken stor skillnad vi kan göra när vi går ihop. Och självklart kommer jag att uppdatera er med nyheter ifrån kampanjen!

Tack så mycket Djurskyddet för att det fanns möjlighet att starta upp en kampanj för detta. Tillsammans kan vi hjälpa fler katter och nå ut på våra plattformar!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *