40,000 galna inlägg på Instagram

I ca två veckors tid har jag hållit koll på antalet inlägg jag har postat på Instagram, för jag närmade mig nämligen min 40k gräns och hade funderingar på att göra nåt speciellt av det. Kanske posta en speciell bild, kanske fråga vad följarna ville se. Jag visste inte riktigt för jag hade tid på mig att fundera – trodde jag ja!

Igår kväll kom jag på detta igen och gick in för att kolla den exakta siffran.
39,999!!!!! Whaaaaaaaaaaat! Nu kör vi!

Jag hade redan en tanke på vilken bild jag ville posta men jag hade tänkt hinna annonsera om detta i tid. Men nu fick det bli såhär. Bilden ovan är en bild jag aldrig visat, men som är så otroligt talande för vad jag gör hela dagarna och vad som tagit mig dit jag är idag.

Bilden nedan är en av de bilder som togs vid detta tillfälle. Inte kan du ana på denna bild att jag fotade utan byxor och med hög feber??

En annan som togs samtidigt i en annan vinkel 🙂

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *