Idag öppnar vi!! Furever Catlady kattleksaker

Äntligen!!
Efter månader av slit och glädje så har jag nu öppnat butiken www.furevercatlady.com

I butiken kommer mitt eget märke av kattleksaker att finnas alltefter de produceras. Läs gärna om min vision för att veta mer om vad mina planer med detta är.

Leksaker, smycken och annat i butiken hjälper även hemlösa katter i Sverige genom min kampanj hos Djurskyddet Sverige och jag kommer även satsa på att hjälpa katter med specialbehov utanför Sverige.

Ett litet axplock av det du hittar i butiken just nu:

Smycke guld hänge katthuvud - Furever Catlady Emaljerad pin, eat sleep purr repeat - Furever Catlady Katt tält lila med prickar - Furever Catlady Trump wig kattleksak päls - Furever Catlady Emaljpin Katt tass, tabby - Furever Catlady Kattleksak med fjädrar och fluffig boll - Furever Catlady

Det är så otroligt spännande och trots att det är kul att testa plastpinnar, rita upp skisser på kattvippor och rata kattmynta efter kattmynta så ser jag fram emot att kanske pausa lite i denna stress nu.
Nää kanske inte, men iallafall växla ner. Det behövs.

Varmt välkomna in!

www.furevercatlady.com

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *