Igår uppkom en ny idé till kattleksak, bara sådär

Jag minns inte vad det var som satte igång denna idé faktiskt, och det var bara mindre än ett dygn sedan idén dök upp.

Jag behövde en stor sugkopp och en pinne, och en till vippa än den jag satt med i handen just då. Så jag gick ut till logen och besökte mitt kattrum där jag har lite lager av allt vad katter behöver helt enkelt. Letade på en gammal fönsterbädd och snodde sugkopp och pinne av den, sen ner med huvudet i en kartong och hittade en vippa.

Nu for jag hem igen och knåpade för glatta livet. Sambon behövde något annat att lägga tankarna på för stunden så jag bad honom komma på en plan för leksakens motorik – och såklart han levererade! En smal pinne, en kork och lite smältlim senare så satt allt ihop till en perfekt protoyp.

Nu då….? =/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *