Ingen mer Bozita vägran! Såhär får du din katt att älska Bozita varje dag

Det är så många som blir så förvånad över att jag lyckas få 8 katter att fortsätta älska Bozita våtfoder dag ut och dag in. Med tanke på hur ofta de kunde vägra maten plötsligt tidigare så är jag själv förvånad och ÖVERLYCKLIG att slippa krångla mer.

Se videon för att ta del av mitt recept på denna succé och använd gärna min rabattkod hos VetZoo.se för att få 10% på dina beställningar: fjarilflickans10

Berätta gärna hur det går om ni testar detta!
Det har funkat för oss i över två år nu, så jag hoppas fler kattägare kan få sluta krångla med mat nu!

Delta i diskussionen

  1. Jag har lyssnat på en gammal podd (Kattsnackspodden) som du är med i och där du pratar foder. Tack för dina råd. Jag köper Bozita blötmat alla sorter. Har nu förstått att fisk inte är lämpligt. Ska jag sluta ge de sorterna som innehåller fisk? Tacksam för råd.

    1. Hej Carina! Vad roligt att du har lyssnat på mig i den podden, det finns flertalet bra avsnitt med mig i Kattsnackspodden
      När det kommer till fisk så blir det inte riktigt samma sak med mat som är smaksatt med fisk, men för att slippa att katten får smak för fisk så kan du hålla nere mängden du ger av såna smaksatta sorter.
      Bra jobbat att ge så bra mat ✌

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *