Låt katter vara katter

Jag brukar vara noga med att förklara för kattägare att det är viktigt att låta katten få vara katt ibland, det går inte att styra hela kattens vardag för att passa in i hemmets rutin och inredning och det är viktigt att man vet om när man tar på sig ansvaret att sköta en katt.

Vi fick hem en klädd pall som katterna bara älskar att klösa på och jag har kommit fram till att det är för att vi just nu har få alternativ till horisontell klösning och denna pallen fyller verkligen det behovet för de sätter sig uppe på den och sen går de lös med klorna.

Sen får man ”städa upp den” då och då.
Här nedan ser du en bild där jag städat upp halva pallen, så du ser hur den såg ut innan och hur det blir. Och nästa bild är när den är klar.
Jag klipper av trådarna och bränner ändarna. Kanske inbillar jag mig men den blir mer och mer hållbar för varje gång jag bränner trådar!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *