Gråhårig på produktförpackningar!

Jag hör hur min hjärna har fått en egen puls för att den har fått jobba så mycket med design, text, vad ska produktens förpackning säga? Vad ska jag hänvisa till? Ska det vara på engelska? Ska MoMo synas? Hur ska leksaken sitta fast? Funkar det rosa till det grå…..

SUCK.

Sen sitter jag och lägger produkten emot skärmen likt på bilden och hoppas att jag till slut blir nöjd. Denna del av processen känner jag hat-kärlek till måste jag säga.

”Varför gör du det här själv?”
Jadu….. det var väl en riktigt bra fråga. Men nånstans så känner jag att jag vill vara en del av HELA processen och inte göra som The Kardashians och bara peka på en produkt som de sätter deras namn på.

Fortsättning följer!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *