Att välja boende efter husdjuren

För mig är detta inget konstigt och om jag har råkat diskuterat ämnet inför en flytt med en person som inte har katt så ska jag erkänna att jag har ifrågasatt mitt eget tänkande för en sekund, för att sen återgå till mig själv igen som tycker det är självklart att man kan/ska välja boende efter husdjuret.

Nu har jag ju flyttat till hus med en enorm trädgård som ger nya möjligheter men innan dess så har jag bott i 8 olika lägenheter med katter och vid varje flytt så har jag sett till att det passar även för katterna att bo där.
Det kan handla om tillgång till balkong och vilken slags balkong det är, vilken våning i huset och om det finns plats för oss alla.
Jag växte upp i en stad där man kunde byta lägenhet efter behov så man behövde inte tacka ja till det man fick.

När jag bodde i Stockholm så stötte jag på några personer som höjde ögonbrynen ibland när jag öppnade munnen, speciellt om det handlade om hur jag prioriterar mina katter – men jag höjde på mina tillbaka när de berättade hur de satte prio på sina katter så vi blev kvitt!

Katterna är familjemedlemmar, det är inte bara något man säger utan det stämmer ord för ord.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *