Vi väntar in ny avelshane

WOW vilken grej det blev på Instagram när jag äntligen berättade om min lilla överraskning som jag hållit inne på länge nu.

U Wish Weni heter han men kommer här att kallas för Toffee och såklart smälta in med de andra bakelserna här hemma 🙂
Jag blev erbjuden att köpa honom i samband med den senaste hemska incidenten som hände när MoMo och Nira skulle paras hos en annan uppfödare. Läs historien här: http://blogg.agria.se/josephinenorman/2019/05/16/kattparningen-ifran-helvetet/

Toffee kommer ifrån Funtastic Dolls och är en av få uppfödare jag haft stor respekt för under alla år. Jag kan inte beskriva hur tacksam jag är att få denna möjlighet.

Toffee kommer att få bo i ett eget rum ute i vår gäststuga, ett väldigt stort rum som även kommer att ha en ännu större rastgård angränsande. Rummet är i direkt anslutning till mitt jobb så han kommer att ha mig som sällskap en stor del av dagarna tills han har rastgården att hänga i 🙂
Att Toffee får ett eget rum hjälper att minska hans stress som fertil hane så jag hoppas verkligen att han kan leva med lite mer glädje där än om han hade fått varit inne i vårt hus i ett rum.

Just nu så gör jag det sista i hans rum och jag kommer att skapa inlägg där jag berättar hur vi gjorde för att verkligen kattkiss-säkra rummet denna gång. Med 2 dyra saneringar i bagaget så tar vi inga risker denna gång.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *