Så besviken på AniCura

Aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh!!!!!!

Förlåt men det är inte ens i närheten vad frustrerad jag är just nu på AniCura Kumla.
I våras ringde jag och bokade en tid för hälsoundersökning (avel) på Vilda och vi fick tid i mitten av Maj med henne. Då diskuterade vi tider framåt då jag skulle få hem en ny hane som behövde testas omgående efter inflytten och de sa att nästa gång Nilsfors är hos dom är i Juni så vi skulle boka in honom så fort han flyttat hem hit i slutet på Maj.

Sagt och (o)gjort så ringde jag för att boka en tid till Toffee men då säger dom att sista tiden innan hösten som fanns att boka var då vi kom med Vilda, Nilsfors skulle inte komma alls till dom i Juni

MEN VAD BRA!
Jag planerade allt runt det som de sa till mig och så rycker de på axlarna och bara ”Neeh”

Så nu får jag ringa runt till kliniker lite längre bort och hoppas på att få en tid så vi inte måste vänta till hösten. Jag har ju honor redo till honom ASAP!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *