Bästa luktsaneringen hittills

Nu är Josephine-städMaja riktigt impad av den nya upptäckten NATUR-ligt RENT

Vi har en soffa som hängt med sedan Kanel blev kraftigt mobbad och valde att kissa i den soffan när hon inte vågade gå förbi mobbaren Muffin för att gå på toalådan istället. Soffan fick en chans till då jag hittade denna produkt och ville testa om den kunde rädda den.

Jag ska erkänna, soffan var bortom räddning och jag har fått brutit loss stoppning och varit nere till fjädrarna på den, så en del material har helt kastats och bytts mot bl a vaxduk längst ner.
MEN!
Efter att ha sprayat en hel flaska av luktsaneraren och skurat golvet med allrengöringen så gick jag för första gången på länge in i ett rum som inte hade en svag odör av……kattpiss!

För skoj skull så testade jag denna på lite olika sätt och här kommer min största förvåning:
DEN TAR BORT FLÄCKAR BÄTTRE ÄN VANISH!!

WHAT???!!!

Vanish har varit min go-to i många många år och den har hjälpt mig med mina vita möbler men nu testade jag luktsaneraren på en större mörk fläck direkt på soffklädseln och fläcken var HELT borta dagen efter, och framför allt så lämnades ingen kemikaliering runt området.

Jag är i chock, detta är städtants-Jossans bästa fynd i år!

Du hittar mer info om produkterna här: http://www.naturligtrent.se/

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *