Mjölkersättning till kattungar som faktiskt uppskattas

Med den lilla kullen vi har nu på 3st kattungar som jag har fått stödmatat lite 1-2 gånger om dagen för att ge en extra skjuts så har jag gett en mjölkersättning som jag aldrig har hört talas om.

Jag ringde jourhavande veterinär i närheten på kvällen men de hade ingen mjölkersättning så jag bad min svägerska att köpa inne i Örebro hos zoobutik eller veterinär och jag blev så förvånad när ingen verkade ha mjölkersättning till kattungar!

Tillslut hittade hon denna hos Djurens Center och de sa att de vanligaste sorterna (RC och KMR) gått åt dagarna innan så det fanns bara denna kvar.
Jag sket i vilket om jag ska vara helt ärlig, jag behövde mjölk till ungarna bara.

Döm om min förvåning när jag upptäckte att av alla kullar jag försökt stödmatat med RC eller KMR så har ingen unge tagit flaskan som de gjorde med denna mjölk. Jag har krånglat så bakåt i tiden och gett upp och helt fått litat på att mamman ska leverera men denna gled ner lätt som en plätt.

Jag vet inte vad det handlar om men jag är bara så tacksam och kanske t o m köper denna sort med vilja nästa gång 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *