PANIK! Faror i hemmet för kattungar

Jag skriver med paniken kvar i halsen.
Alldeles nyss så fastnade en av kattungarna med huvudet mellan två pinnar i mina pinnstolar jag har i köket. Samma kattunge fastnade på samma sätt en dag när jag hade en trappstege här inne för att bara nå upp till vindsluckan en snabbis. Jag gick ifrån, kom tillbaka och flera katter tyckte det var kul att klättra på stegen och TJOMP sa det så satt han fast i stegens klyka på sidan och där satt han riktigt fast.

Stegen åkte såklart ner i garaget ASAP men stolarna i köket har för mig en helt ny mening nu.

Som bilderna nedan visar så har jag fyllt upp stolarna nu med grejer så att de inte ska vilja vara där och leka.

Tänk om detta hade hänt när jag var till affären eller nåt? Nej usch vad ont i magen jag fick över detta.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *