Jag längtar till katterna får springa fritt…

Sedan så länge jag kan minnas så har jag velat att mina katter ska kunna få springa så fritt ute som bara möjligt. När vi flyttade till radhuset i Örebro så gick det att släppa dom på lilla plätten vi hade på framsidan för det var staket helt runtom.

I huset med megastora tomten som vi flyttade till sen så hade jag planer på hur jag skulle kunna hägna in tomten eller iallafall största delen av den men fick en del motstånd till det och det blev inte av under den korta tid vi bodde där.

Nu bor jag själv och kan bestämma vaf**n jag vill här och det innebar bl a att hela min lön förra månaden har lagts undan för att kunna skapa den fria trädgården jag önskar för katterna.
Jag har mätt ut trädgården och beställt nätet jag ska använda. Förra gången krånglade det med leveransen av nät så jag vill vara ute i god tid.

Om jag kommer dokumentera arbetet? Jodå det kan ni ge er på att jag kommer göra 🙂 Jag vill visa er hur jag gör detta och dela med mig.

#friakatter2020 here we come!!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *