Uppdatering om Kanel

Min älskade gammeltant Kanel har haft det lite svårt med min kastrerade hane Muffin (som hon har haft bäbisar med bakåt i tiden) som har gett sig på henne under snart 3 års tid.

I början var det så illa att hon hade svårt att få till en dräglig vardag och jag gick i tankarna att det vore bättre för henne om hon fick flytta. Tanken satte sig aldrig väl hos mig och jag testade att bl a dela henne från honom under den säsongen hon kunde gå ute i trädgården men jag gav även henne ett kosttillskott som heter Cystophan (bild lånad från Vetzoo.se)

Varför jag började ge det var just för att Kanel började kissa på olika ställen förutom där hon borde och detta preparat är bra för problem med blåsan men sen lärde jag mig att det även hjälper för stressade katter och det märkte jag av att det hjälpte på Kanel.

Cystophan för katter

Cystophan kan du köpa hos Vetzoo.se ange rabattkod: fjarilflickans10 i kassan så får du 10% rabatt.

Idag behöver vi inte längre ge detta till Kanel och sedan jag flyttade till huset vi bor i nu, där jag är själv med endast katterna så är Kanel mycket mindre stressad och den största förbättringen jag ser hos henne nu är att OM Muffin går på henne så blir hon tillbaka till normalt strax efteråt. Det glädjer mig verkligen att se för tidigare kunde det ta tid för henne att återhämta sig.

Sedan några månader tillbaka kommer hon t o m upp i sängen på kvällen och spinner högt, sen lägger hon sig och sover bredvid mig där hon stannar hela natten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *